Over B&M Office Systems

B & M Office Systems is gevestigd aan de Stormpolderdijk 6 te Krimpen aan den IJssel, nabij Rotterdam.
Reeds vele jaren zijn wij de exclusieve importeur en distributeur van UTAX kantoorapparatuur in Nederland. De distributie vindt plaats via gespecialiseerde UTAX kantoorvakhandelaren, verspreid over de verschillende regio’s alsook rechtstreeks met name voor de zwaardere systemen.

UTAX

UTAX GmbH is gevestigd in Hamburg en maakt deel uit van het Triumph Adler concern. Gezamenlijk bewerken zij de Duitse markt op het gebied van digitale afdruksystemen zoals digitale kopieersystemen, multifunctionele afdruksystemen (kopiëren, printen, scannen en netwerkfaxen). UTAX digitale en multifunctionele afdruksystemen zijn vertegenwoordigd in meer dan 40 landen binnen Europa, het Midden Oosten en Noord- en Zuid Afrika.

Garantie en service

Naast de exclusieve levering van UTAX kantoorapparatuur in Nederland, levert B & M Office Systems tevens de garantie en een directe serviceverlening op de door ons gevoerde UTAX systemen. Een team van goed opgeleide technici, met een ruime kennis van digitale apparatuur en aansluitmogelijkheden aan netwerk- cloudsystemen, zorgen voor een vakbekwame en daardoor snelle en correcte serviceverlening. Een en ander betekend voor de UTAX eindgebruikers en vakhandelaren dat zij te maken hebben met slechts één aanspreekpunt voor vragen, garantie en serviceverlening.
Het biedt de UTAX gebruiker veel gemak zoals; snelle en korte lijnen, dus een besparing in tijd (en ergernis!), een correcte afhandeling van vragen en service-opdrachten alsook een vakbekwame en daardoor betrouwbare, snelle service-afhandeling.

Meer weten?

Nu u iets meer weet over onze organisatie, de naam UTAX en waar deze voor staat, verwijzen wij u graag naar een gedetailleerd overzicht van de door ons gevoerde UTAX afdruksystemen.
Als u vragen heeft over een specifiek UTAX model, een offerte wilt ontvangen of direct een afspraak wilt maken dan helpen wij u graag verder.